Winterstop

Half november 2021 begon de winterstop voor de organisatie van de Landschapsloop. Het was een prachtig Landschapsloop-weekend begin oktober. Al hadden de weergoden ons iets gunstiger gezind mogen zijn.

Met een zorgvuldige evaluatie, met nieuwe ideeën, met nieuwe plannen is de organisatie de winterstop in gegaan, half november. Omdat de organisatie bruist van de nieuwe ideeën en plannen om de Landschapsloop nog mooier en beter te maken, is het eerste voorbereidingsoverleg ook al weer geweest.

Vervolgens zijn de eerste schetsen van de marathon route voor 2022 geproduceerd. Al is het nog niet definitief, het mag gezegd worden: ‘het wordt een prachtige route door het mooie buitengebied van Winterswijk’.
Uiteraard kunnen we daar nog niet teveel over melden, maar het voornemen is uitgesproken om de start en finish locatie van de marathon te handhaven: Het vrijheidspark te Winterswijk.

Als de contouren van de Marathon route zichtbaar zijn, is de volgende stap de wandelroutes te gaan tekenen. De organisatie heeft reeds vernomen dat de routemakers al uit de startblokken zijn gevlogen.…….. . Start en finishpunten zullen op alle drie dagen in het fraaie buitengebied van Winterswijk liggen.

Als hardloper of wandelaar is het zinvol in de komende tijd de website en de social media weer te volgen.

De organisatie van de Landschapsloop heeft er al weer zin in!

Deel dit bericht