Informatie Kidsrun – wel lezen hoor!

Afhalen startnummers

Heeft je mama of papa je voor zondag 22 september (dus zaterdag 21 september of eerder) voor de Kidsrun aangemeld dan ligt jouw startnummer klaar bij het VVV. Die kun je afhalen op donderdag en vrijdag van 9:30 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur . Afhaaladres: VVV Winterswijk, Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1.
Op zondag kun je jouw startnummer ook nog afhalen in de Jacobskerk tot 9:45 uur. Je moet al wel zijn ingeschreven, zondag kun je je niet meer aanmelden.

Gebruik startnummers

Het startnummer maak je met speldjes voor op jouw borst/buik vast zodat we kunnen zien wie eraan komt. We vinden het namelijk een beetje moeilijk om al jullie namen te onthouden.

Startpunt en tijd

We starten op de markt naast de Jacobskerk aan de zuidkant ( kant van restaurant de Zwaan). De 1 km start om 10:15 en de 2 km om 10:30 uur.
Zorg ervoor dat je om 10:00 uur niet direct voor of achter de startboog loopt.  Want dan start de marathon, en die grote mensen hebben vaak haast (dat ken je vast wel). En omdat ze ietsje verder lopen dan jullie kids geven we hun een voorsprongetje van een kwartier.

Route

Na de start gaan we om de kerk heen en de Meddosestraat in, aan het eind linksaf en doorlopen tot voorbij het ‘oude’ raadshuis. Rechtsaf en dan links met de bocht mee. Pas op want iemand heeft daar wat grote stenen in de weg gelegd. Linksaf en bij de Hema weer links. Loop de winkelstraat door (laat je niet afleiden door de mooie spullen in de etalages) en dan kom je op de markt en loop je door naar de grote boog.

Heb je je ingeschreven voor de 2 kilometer heb je de smaak vast al te pakken en doe je het rondje nog een keer.

Voor- en achterfietser

Voor jullie lopers fietst iemand om de weg te wijzen. Die voorfietser probeert jullie snelle rakkers voor te blijven. Hopelijk lukt hem dat. Helemaal achteraan fietst ook iemand. Niet om je een lift te geven hoor, je moet het wel zelf doen.

Finish

Pff, dat was nog best een eind zeg. Maar je hebt het gehaald. Super gedaan!
Iedereen krijgt een leuke attentie.

Deel dit bericht