Het wandelweekend

Drie dagen lang te voet het Nationaal Landschap Winterswijk beleven tijdens het wandelweekend Winterswijk.  Drie dagen wandelen met de keuze uit drie afstanden en iedere dag een andere startlocatie. Uiteraard gaan de routes over verharde en onverharde wegen en paadjes door het afwisselende landschap waar Winterswijk om bekend staat. Je hebt de keuze uit een route van 10, 15 of 20 km.

De starttijden zijn
20 km:                                08.00 – 10.00 uur
10 km en 15 km:              09.00 – 12.00 uur
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per persoon per dag, wandel je drie dagen mee dan betaal je € 15,- totaal.
Leden van de KWBN krijgen op vertoon van hun wandelvoordeelpas € 1,- korting per persoon per dag. Zij betalen € 5,- per dag en € 12,- voor het hele weekend.

Het evenement start op 1 oktober bij Vakantiepark De Twee Bruggen aan de Meenkmolenweg 13. Vanaf het vakantiepark gaat de route langs de Slingebeek richting Bredevoort en Barlo.

Op 2 oktober is het startpunt Recreatiepark Het Winkel, de Slingeweg 20 en worden de buurtschappen Brinkheurne, Woold en Miste ontdekt.

Op zondag 3 oktober starten we vanaf Restaurant De Zwaan aan de Wooldstraat 6 in Winterswijk en gaan we richting de buurtschappen Ratum, Henxel en Huppel.
De finish is deze dag op de markt in Winterswijk waar we samen met de deelnemers van de marathon Nationaal Landschapsloop Winterswijk met een gezellige afsluiting terug gaan kijken op een bijzonder sportief weekend.