Het wandelweekend

Drie dagen lang te voet het Nationaal Landschap Winterswijk beleven tijdens het wandelweekend Winterswijk.  Drie dagen wandelen met de keuze uit drie afstanden en iedere dag een andere startlocatie. Uiteraard gaan de routes over verharde en onverharde wegen en paadjes door het afwisselende landschap waar Winterswijk om bekend staat. Je hebt de keuze uit een route van 10, 15 of 20 km.

Alle routes worden beschreven en bepijld en onderweg zijn er gezellige rust- en drink-/eetgelegenheden.
Op sommige pauzeplekken kun je alleen met contant geld betalen. Houdt hier a.u.b. rekening mee. Tevens gelden bij de pauzeplaatsen de coronaregels van de betreffende horecaondernemer.

De starttijden zijn
20 km:                                08.00 – 10.00 uur
10 km en 15 km:              09.00 – 11.00 uur
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per persoon per dag, wandel je drie dagen mee dan betaal je € 15,- totaal.
Leden van de KWBN krijgen op vertoon van hun wandelvoordeelpas € 1,- korting per persoon per dag. Zij betalen € 5,- per dag en € 12,- voor het hele weekend. Wil je gebruik maken van de korting voor wandelbondleden, dan kan dit alleen door ter plaatse op 1, 2 of 3 oktober in te schrijven.

Op vrijdag 1 oktober wordt gestart vanaf Vakantiepark De Twee Bruggen in de buurtschap Miste, waarna het richting Bredevoort en Barlo gaat.

Op zaterdag 2 oktober begint de wandeltocht in de Brinkheurne, bij recreatiepark Het Winkel, van waaruit de wandelaars Woold, Brinkheurne en Miste aandoen.

Op zondag 3 oktober is de start vanaf Restaurant De Zwaan en zal de finish op het Vrijheidspark zijn en voeren de routes naar Huppel, Henxel en Ratum. Alle routes worden beschreven en bepijld en onderweg zijn er gezellige rust- en drink-/eetgelegenheden.

Inschrijven op zondag bij Restaurant de Zwaan kan tussen 8:00 en 10:00 uur!