Wandelaars informatie

Inschrijven

Voorinschrijven kan vanaf 20 februari via deze website. Houd hiervoor de website in de gaten. De voorinschrijving sluit 29 september 2021 om 23.59 uur. Maak s.v.p. zoveel mogelijk gebruik van voor-inschrijving, daarmee voorkom je dat je moet wachten en help je de organisatie.
Honden zijn helaas niet toegestaan.

Voor-inschrijving bij VVV

Vanaf maandag 27 september tot en met zaterdag 2 oktober is het mogelijk om je voor het wandelweekend in te schrijven bij het VVV Inspiratiepunt aan het mevrouw Kuipers Rietbergplein 1.

Naast het betaalbewijs ontvang je ook de route(s). Tijdens het wandelweekend zijn er paden speciaal voor het weekend opengesteld; het is dan ook niet toegestaan om de routes op een ander moment te lopen.

Ben je lid van de KNWB wandelbond en wil je gebruik maken van de korting voor wandelbondleden, dan kan dit alleen door je ter plaatse op 1, 2 of 3 oktober in te schrijven.

Starttijden

Voor alle dagen zijn de starttijden:
20 km:                                08.00 – 10.00 uur
10 km en 15 km:              09.00 – 11.00 uur
NB: Inschrijven op zondag bij Restaurant de Zwaan kan tussen 8:00 en 10:00 uur!

Start- en finish locaties

Vrijdag

Vakantiepark De Twee Bruggen
Meenkmolenweg 13
7109 AH Winterswijk

Vanaf het vakantiepark gaat de route langs de Slingebeek richting Bredevoort en Barlo. De wandelroute krijg je ter plekke.

Zaterdag

Recreatiepark Het Winkel
de Slingeweg 20
7115 AG Winterswijk

Op zaterdag is het startpunt camping Het Winkel en worden de buurtschappen Brinkheurne, Woold en Miste ontdekt. De wandelroute krijg je als je je bij de start meldt.

Zondag

Restaurant De Zwaan
Wooldstraat 6
7101 NP Winterswijk

Zondag vertrekken we vanaf de markt in Winterswijk en gaan we richting de buurtschappen Ratum, Henxel en Huppel. Ook hier krijg je de wandelroute ter plekke.

De finish is deze dag in het centrum van Winterswijk waar we samen met de deelnemers van de marathon Nationaal Landschapsloop Winterswijk met een gezellige afsluiting terug gaan kijken op een bijzonder sportief weekend.

Inschrijven op zondag bij Restaurant de Zwaan kan tussen 8:00 en 10:00 uur!