Bereikbaarheid start en finish marathon

Let op!
De Markt (start en finish locatie) is afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is voor auto’s geen toegang via de rotonde Peperbus (Groenloseweg en Singelweg) en Burgemeester Bosmastraat.
Om drukte op en rond de startlocatie te voorkomen een dringend verzoek om zoveel mogelijk met fiets of openbaar vervoer te komen.  Het treinstation is op minder dan 10 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Station Winterswijk, Stationsstraat 32, 7101GH Winterswijk. (let op; neem niet station Winterswijk West).
Looproute vanaf het station

Parkeren

Kom je toch met de auto dan kun je op volgende plekken parkeren:

Naast het Vrijheidspark.
Navigeer naar : Jeugdkerkstraat, Winterswijk . Hier vindt u ook een aantal laadpalen voor elektrische auto’s. Let op deze parkeerplaats is uitsluitend te bereiken via de Gasthuisstraat/Schoolstraat ! Er is voor auto’s geen toegang via de rotonde Peperbus (Groenloseweg en Singelweg) en Burgemeester Bosmastraat. Via deze looproute kom je naar het wedstrijdsecretariaat. Dit is nabij de start en hier is ook de finish.

Parkeerplaats Ravenhorsterweg (naast rotonde Peperbus). Navigeer naar Ravenhorsterweg
Vandaar loopt u in 5 minuten langs de rotonde door de Meddosestraat naar de markt waar het wedstrijdsecretariaat zich bevindt. Looproute

Bij Theater de Storm.
Navigeer naar : Haitsma Mulierweg 11, 7101 BX, Winterswijk . Het is vanaf daar 6 minuten lopen naar de start/finish. Looproute

Een andere optie is om te parkeren bij de Sport- en Turnhal Winterswijk, Parallelweg 9, 7102 DE Winterswijk Dit is direct naast station Winterswijk en is minder dan 10 minuten lopen. Zie looproute vanaf de Sport- en Turnhal naar de start/finish.