Wandel het weekend mee!

Drie dagen lang te voet het Nationaal Landschap Winterswijk beleven tijdens het wandelweekend Winterswijk. 

Drie dagen wandelen met de keuze uit drie afstanden en iedere dag een andere startlocatie.

Uiteraard gaan de routes over verharde en onverharde wegen en paadjes door het afwisselende landschap waar Winterswijk om bekend staat. Je hebt de keuze uit een route van 10, 15 of 20 km.

Het wandelweekend vindt plaats op 27, 28 en 29 september 2024.

De starttijden zijn:
20 km:                                08.00 – 10.00 uur
10 km en 15 km:               08.00 – 11.00 uur

Deelname kosten.
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per persoon per dag, wandel je drie dagen mee dan betaal je € 15,- totaal.

Voor-inschrijving bij VVV

Tot en met 28 september kun je ook bij het VVV Inspiratiepunt aan het mevrouw Kuipers Rietbergplein 1 je startbewijs voor het wandelweekend kopen. Je ontvangt een betaalbewijs waarmee je je kunt melden op de startlocatie.  Daar ontvang je de wandelroutes.

Aangelijnde honden zijn toegestaan.

Hou je van hardlopen?

Dan is dit unieke evenement echt iets voor jou! Tijdens de Marathon Nationaal Landschap maak je op een bijzondere manier kennis met de prachtige natuur in Winterswijk. Onderweg geniet je van het mooie coulisselandschap, muziek en bijzondere rustpunten. Je kunt kiezen uit een hele marathon, een duo- of trio-marathon.

De marathon vindt plaats op 29 september 2024.

Voorinschrijven kan t/m 25 september – 19:00 uur. Na-inschrijving kan op de dag van de marathon tot 45 minuten voor de start. Tijden voor het ophalen van startnummer(s) in de dagen vooraf wordt later bekend gemaakt.

Marathon voor solo lopers

De totale lengte van de route die speciaal voor dit evenement wordt uitgezet is ca 42 kilometer en 195 meter. Een volledige marathon dus. Onderweg is er elke 5 kilometer een verzorgingspost waar je water en sportdrank krijgt aangeboden.

Deelname kosten hele marathon (solo)
voorinschrijving 1 maart t/m 30 april: € 25,-
voorinschrijving 1 mei t/m 25 september: € 30,-
na-inschrijving: € 35,-


Marathon voor duo’s

Bij een duo-marathon schrijf je je met z’n tweeën in. Je start samen met één (eigen) fiets (bij voorkeur een mountainbike in verband met de onverharde wegen) en legt met z’n tweeën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen: de loper gaat fietsen en andersom. Alle combinaties van afstanden zijn daarbij mogelijk (41-1; 30-12; 25-17; 22 -20, enzovoort). Zo loop je een halve marathon, maar beleef je de hele!

Deelname kosten hele marathon (2 personen)
voorinschrijving 1 maart t/m 30 april: € 50,-
voorinschrijving 1 mei t/m 25 september: € 60,-
na-inschrijving: € 70,-


Marathon voor trio teams

Bij een trio-marathon schrijf je je met z’n drieën in. Je start samen met twee (eigen) fietsen (bij voorkeur een mountainbike in verband met de onverharde wegen) en legt met z’n drieën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen: de loper gaat fietsen en andersom. Zo loop je een derde van de marathon, maar beleef je de hele!

Deelname kosten hele marathon (3 pers.)
voorinschrijving 1 maart t/m 30 april: € 75,-
voorinschrijving 1 mei t/m 25 september: € 90,-
na-inschrijving: € 105,-


Marathon voor een kwartet

Bij de marathon voor een kwartet schrijf je je met z’n vieren in. Je start samen met drie (eigen) fietsen (bij voorkeur een mountainbike in verband met de onverharde wegen) en legt met z’n vieren afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen. Zo loop je een vierde van de marathon, maar beleef je de hele!

Deelname kosten hele marathon (4 pers.)
voorinschrijving 1 maart t/m 30 april: € 100,-
voorinschrijving 1 mei t/m 25 september: € 120,-
na-inschrijving: € 140,-

Betaling verloopt online via de beveiligde verbinding van betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit betaling met iDeal (NL), Giropay (DE),  Bancontact (BE) of Sofort Banking (EU).

Mocht u vragen hebben over het inschrijven kunt u die stellen via inschrijven@landschapsloopwinterswijk.nl