Wandel het weekend mee!

Drie dagen lang te voet het Nationaal Landschap Winterswijk beleven tijdens het wandelweekend Winterswijk. 

Drie dagen wandelen met de keuze uit drie afstanden en iedere dag een andere startlocatie.

Uiteraard gaan de routes over verharde en onverharde wegen en paadjes door het afwisselende landschap waar Winterswijk om bekend staat. Je hebt de keuze uit een route van 10, 15 of 20 km.

De starttijden zijn
20 km:                                08.00 – 10.00 uur
10 km en 15 km:              09.00 – 12.00 uur

Deelname kosten.
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per persoon per dag, wandel je drie dagen mee dan betaal je € 15,- totaal.
Leden van de KWBN krijgen op vertoon van hun Wandelvoordeelpas € 1,- korting per persoon per dag. Zij betalen € 5,- per dag en € 12,- voor het hele weekend.

Hou je van hardlopen?

Dan is dit unieke evenement echt iets voor jou! Tijdens de Marathon Nationaal Landschap maak je op een bijzondere manier kennis met de prachtige natuur in Winterswijk. Onderweg geniet je van het mooie coulisselandschap, muziek en bijzondere rustpunten. Je kunt kiezen uit een hele marathon, een duo- of trio-marathon.

Voor-inschrijving kan van 2 mei t/m 30 september 2020. Na-inschrijving kan op de dag van de marathon. Tijden ophalen startnummer en chip worden later bekend gemaakt.

Hele marathon

De totale lengte van de route die speciaal voor dit evenement wordt uitgezet is 42 kilometer en 195 meter. Een volledige marathon dus. Onderweg is er elke 5 kilometer een rustpunt waar je water, isotone dorstlesser en een versnapering krijgt aangeboden.

Deelname kosten hele marathon
voor-inschrijving: € 25,-
na-inschrijving: € 30,-


Duo marathon

Bij een duo-marathon schrijf je je met z’n tweeën in. Je start samen met één (eigen) fiets (bij voorkeur een mountainbike in verband met de onverharde wegen) en legt met z’n tweeën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen: de loper gaat fietsen en andersom. Alle combinaties van afstanden zijn daarbij mogelijk (41-1; 30-12; 25-17; 22 -20, enzovoort). Zo loop je een halve marathon, maar beleef je de hele!

Deelname kosten hele marathon (2 pers.)
voor-inschrijving: € 50,-
na-inschrijving: € 60,-


Trio marathon

Bij een trio-marathon schrijf je je met z’n drieën in. Je start samen met twee (eigen) fietsen (bij voorkeur een mountainbike in verband met de onverharde wegen) en legt met z’n drieën afwisselend lopend en fietsend de volledige marathonafstand af. Onderweg kun je naar behoefte wisselen: de loper gaat fietsen en andersom. Zo loop je een derde van de marathon, maar beleef je de hele!

Deelname kosten hele marathon (3 pers.)
voor-inschrijving: € 75,-
na-inschrijving: € 90,-