Inschreven maar geen bevestiging ontvangen?

De laatste weken krijgen we meerdere meldingen van deelnemers die zich hebben ingeschreven maar daarvan geen bevestiging hebben ontvangen. Dit betreft met name deelnemers met een Gmail adres maar ook een enkele met Outlook (en dus ook hotmail of live ).
Ook mails die we beantwoorden met onze emailadressen @landschapsloopwinterswijk.nl komen niet altijd aan.

Oorzaak ligt in de verhoogde beveiligingsmaatregelen die providers als Google en Microsoft recent hebben genomen bij het ontvangen van email berichten.

Een goede beveiliging zijn we ook voorstander van en we nemen deze ook serieus. Wel vervelend als daardoor normale nette email berichten worden geweigerd.
We hadden de zaken naar onze mening al op orde en dit wordt door meerdere onafhankelijke tests ook bevestigd. Want met cijfers als 8.9 en 9.7 (uit 10) en 92 (uit 100) op ons rapport zouden we toch (cum laude) moeten slagen, toch?

Inmiddels hebben we wat aanpassingen gedaan en gaan voor de 10 uit 10. Hopelijk vindt Gmail ons dan wel aardig.

Hoe check je of je ingeschreven bent?

Hoe dan ook, heb je ingeschreven voor de marathon maar nog geen bevestiging ontvangen kijk dan op de pagina deelnemers 2024. Nieuwe inschrijvingen worden daar wekelijks bijgeplaatst*.

Mocht je vragen over je inschrijving hebben mag je mailen met inschrijven@landschapsloopwinterswijk.nl

Actuele info wandeltochten of marathon

Actuele informatie over de wandeltochten staat op de pagina wandelaars informatie en die van de marathon op pagina lopers informatie

*tenzij je hebt aangegeven niet te willen dat je naam wordt gepubliceerd. En namen van wandelaars worden niet geplaatst.

Deel dit bericht