Laatste info voor de marathon

Verzorging onderweg.

Rond elke 5 km is een drankpost waar je water kunt pakken.  Op het halve marathonpunt zijn er tevens stukjes fruit en stukjes mars/snickers.
Heb je meer andere voeding nodig, dan neem dit zelf mee.

Parcours en schoeisel.

Er zijn al een paar vragen gekomen over de ondergrond en begaanbaarheid van de paden en welk schoeisel het best geschikt is. De route gaat ca 65% over onverharde paden en wegen.  Daar rekenen we ook zand/gravelwegen onder die met gewone hardloopschoenen prima te doen zijn. Er zullen bospaadjes zijn die door regen wat modderiger zijn . In Winterswijk is het vandaag bewolkt geweest maar er is (vrijwel) geen regen gevallen. Dit wordt nog wel verwacht maar niet in grote hoeveelheden. Bedenk ook dat er ca 35% over verharden wegen (klinkers/asfalt) wordt gelopen.
De keuze van schoenen is erg persoonlijk en hopelijk kun je met deze informatie deze bepalen.

De chip voor de tijdswaarneming

In de envelop die je krijgt, of al hebt opgehaald, zit naast het (de) startnummer(s), 4, 8 of 12 speldjes één chip en één tie-rib.  Eén tie-rib is voldoende om de chip te bevestigen, trek de tie-rib strak en de chip zit vast.
Om de tijd correct te kunnen registreren dient de startloper de chip te dragen.
Vergeet niet de chip, nadat je gefinished bent, te laten verwijderen.

De na-inschrijving

Er kan morgenochtend, zondag, vanaf 8:00 uur tot 9:15 uur nog worden ingeschreven. Dit kan aan de achterzijde van het oude raadhuis het huidige VVV.  Download nu nog het inschrijfformulier en vul deze vanavond nog in.
Wacht morgen niet tot het laatste moment met inschrijven om te voorkomen dat je moet wachten. We zullen deze inschrijvingen nog moeten verwerken. We gunnen iedereen die wil meedoen  haar/zijn deelname maar we willen ook op tijd, dus 10:00 uur, het startschot laten klinken.

inschrijfformulier solo
inschrijfformulier duo teams
inschrijfformulier trio teams

Deel dit bericht