Vrijwilligers gezocht

Ben jij een enthousiaste en betrokken inwoner die graag een positieve impact wil creëren? Heb je interesse in sportevenementen en wil je een belangrijke rol spelen in het waarborgen van de veiligheid van deelnemers en toeschouwers? Dan is de organisatie van de Marathon Nationaal Landschap en het Wandelweekend op zoek naar jou.

“We hebben jouw hulp nodig om deze sportevenementen tot een succes te maken. Vooral om de marathon veilig te laten verlopen, zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen dienen als verkeers- en routebegeleiders. Jouw inzet is van onschatbare waarde en maakt een wezenlijk verschil voor de deelnemers en het succes van het evenement.

Verkeers- en routebegeleiders.

Als verkeersbegeleider speel je een belangrijke rol bij het reguleren van het verkeer op cruciale kruispunten en oversteekplaatsen langs het marathonparcours. Jouw aanwezigheid zal helpen om de veiligheid van zowel deelnemers als weggebruikers te waarborgen. Met jouw vriendelijke glimlach en professionele aanpak zorgt je ervoor dat alles soepel verloopt en dat eventuele verkeersopstoppingen worden geminimaliseerd.

Als routebegeleider ben je de gids voor de deelnemers tijdens de marathon. Je staat langs het parcours om de lopers aan te moedigen, hen de juiste richting te wijzen en hen te voorzien van de broodnodige aanmoediging en support. Jouw positieve energie zal de motivatie van de deelnemers vergroten en bijdragen aan een gedenkwaardige ervaring voor hen.

Voor de verkeersbegeleiders organiseren we op 12 september een gezamenlijke trainingsavond. Mocht je die avond verhinderd zijn, doen we de training op een door jou te bepalen moment.

Hulp bij start/finish en op verzorgingsposten

Ook horen we graag van je als je voorafgaand aan de start van de marathon of bij de finish wilt helpen. Of voel je er meer voor om onderweg de dorstige lopers (sport)drank aan te reiken en ze met je aanmoedigingen verder helpt bij hun sportieve prestatie.

Of je nu een ervaren vrijwilliger bent of voor het eerst meedoet, we verwelkomen iedereen die bereid is om een paar uur van zijn of haar tijd te geven om dit speciale evenement te ondersteunen. Je ontvangt van ons de benodigde training en informatie om je taak met vertrouwen uit te voeren.

Datums wandelweekend en marathon.

Het Wandelweekend is van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober. De Marathon is op zondag 1 oktober. Jouw vrijwillige bijdrage maakt het mogelijk dat we ook dit jaar weer een succesvol evenement kunnen organiseren.

Meld je aan als vrijwilliger. Dat kan via aanmelden@wuhwinterswijk.nl.

Deel dit bericht