Foto’s wandelweekend en marathon

De organisatie heeft na een drukke tijd met voorbereiden, overleggen, regelen en uitvoeren even de tijd genomen om op adem te komen. Hopelijk ben jij als deelnemer ook weer bij gekomen van de inspanning onder deels goede (vrijdag en zaterdag) maar zondag natte en winderige omstandigheden.

De organisatie van de Landschapsloop is bijzonder tevreden en is best wel een beetje trots op wat er in deze nieuwe bezetting is gerealiseerd. Van meerdere kanten hebben we complimenten gekregen over het verloop van het evenement. Dank daarvoor, we werden er een beetje verlegen van.
Toch zien we nog de nodige verbeterpunten. Binnenkort vindt daarom de evaluatie van deze eerste editie van de Landschapsloop plaats.

Tijdens de wandeltochten en de marathon zijn foto’s gemaakt. Helaas konden door het weer de geplande video opnames door Sonny Krosenbrink niet doorgaan. Maar het beeldmateriaal dat wel gemaakt is willen we jullie niet onthouden.

We zien jullie graag terug op 30 september, 1 en 2 oktober 2022 voor nog meer mooie plaatjes.

Wandelweekend (zaterdag).

Foto’s: Annet Piek

Marathon

Foto’s en video beelden van de marathon zijn te vinden op de facebook pagina van KiekjesUutDeRegio https://www.facebook.com/KiekjesUutDeRegio/

Video van de start: https://www.facebook.com/KiekjesUutDeRegio/videos/259824712714638

Foto’s: https://www.facebook.com/KiekjesUutDeRegio/photos/a.1086303524745673/6377215685654404

Deel dit bericht