Inschrijven mogelijk vanaf 1 april

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt om het digitaal inschrijven mogelijk te maken en open te stellen. Het inschrijven is nog eenvoudiger, sneller en beter gemaakt.

Voor die wandelaars en deelnemers die nu al weten dat ze gaan deelnemen aan de Landschapsloop editie 2022, per 1 april 2022 is digitaal inschrijven mogelijk via Doe mee. Digitaal inschrijven wordt van harte aanbevolen door de organisatie.

Voor de wandelaars geldt dat digitaal inschrijven is opengesteld t/m 26 september 2022. Je hoeft je vervolgens bij de start van de route alleen maar te melden en je naam door te geven. Daarna krijg je de route uitgereikt.
Kom je uit Winterswijk of ben je regelmatig in het gezellige centrum dan kun je tot en met 29 september je startbewijs ook kopen bij het VVV Inspiratiepunt, mw Kuipers Rietbergplein 1.

Voor de marathon lopers geldt dat inschrijven mogelijk is t/m 28 september 2022. Voor alle digitale voor-inschrijvers van de marathon zal in de week voorafgaand van de loop, het startbewijs af te halen zijn bij het VVV Inspiratiepunt te Winterswijk.

Mocht je naast de website informatie nog meer willen weten over het deelnemen aan de Landschapsloop; weet ons te vinden via info@landschapsloopwinterswijk.nl. Voor vragen over inschrijven kun je een email sturen aan inschrijven@landschapsloopwinterswijk.nl.
We streven ernaar je mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Deel dit bericht