Met Archeus trainen naar de Marathon

Wil jij die uitdaging samen met loopmaatje(s) aangaan, maar weet je niet hoe je de trainingen moet aanpakken? Atletiekvereniging Archeus helpt je graag goed voorbereid aan de start te staan.

Wil je deelnemen aan de duomarathon, dan zou je nu ongeveer 12 kilometer moeten kunnen lopen. De trainers van Archeus helpen je dan naar de 21 kilometer. Ga je met zijn drieën deelnemen? Dan zou je nu ongeveer 8 kilometer moeten kunnen volhouden, zodat ze je kunnen helpen richting de 14 kilometer.

De trainers van Archeus helpen je met je trainingsprogramma. Je kunt twee keer per week op de atletiekbaan aan de Vredenseweg het trainingsprogramma komen volgen. Zo’n baantraining bestaat uit een warming-up, rek– en strekoefeningen met daarna een intervaltraining om je niveau te verbeteren. Alles wordt afgesloten met een cooling down.

In het weekend kun je met een van de duurloopgroepen mee. Je kunt er ook voor kiezen om de duurloop zelfstandig uit te voeren.

De trainingstijden zijn dinsdag– en donderdagavond van 20.00 tot. 21.00 uur. De duurloop start op zondagochtend om 9.00 uur. Alle trainingen zijn of beginnen bij AV-Archeus, Vredenseweg 136.

Om gebruik te maken van het trainingsschema en deel te nemen aan de trainingen, wordt een bijdrage gevraagd van € 42,195. Het trainingsschema start in de week van 11 juli. Mocht je door vakantie een paar trainingen missen? Geen zorg! Juist omdat we al in juli beginnen, heb je genoeg tijd om je trainingsprogramma te kunnen doen. Zo helpen de trainers van Archeus jou om klaar te zijn voor het marathonavontuur op 2 oktober.

Deel dit bericht